tirsdag den 22. januar 2013

Godt med goji

(4 portioner)

1 rødløg
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød chili
2 spsk. smør
600 g oksekød i tern
salt og peber
½ dl. tørrede tranebær
½ dl. tørrede gojibær (finde sammen med andre tørrede bær i supermarkedet)
1 okse bouillon terning
½ dl koncentreret solbærsaft
5 dl. vand
2,5 dl. fløde
cremefraiche

Hak løgene groft. Hak hvidløg og chili fint. Svits løg, hvidløg og chili i smør på en pande i nogle minutter.
Hæld det hele over i en støbejernsgryde. Skær kødet i tern og brun det nogle minutter på panden. Krydr med salt og peber. Læg kødet i gryden.
Tilsæt  tranebær, gojibær, bouillonterning, solbærsaft og vand. Læg låg på og lad det koge i 1½ time. Tilsæt til sidst fløder og lade det koge op.
Server gryderetten med en klat cremefraiche.

Jeg serverede også ovnbagte tomater til..... opskriften kan du finde her

Kilde:  Slank med Lav Karbo fra Familie Journalen.... (jeg har dog ændret lidt i opskriften.)



























Ingen kommentarer:

Send en kommentar